Pages

Friday, 10 August 2012

BERBUKA BERSAMA SI COMEL

hari ini aku n budak comel lg cntik lg cute nak berbuka puase bersame di TG CORNER..our favourite place..tomyam dy..perghhh..SUPERB GILE..sekali cuba pasti nak mkn lg..tak percaye? try la dulu..belum cuba kan belum tau..aku ni mcm da promote TG CORNER la plak..hari ini aku pergi berbuka berdua je bersama budak comel SAIDATUL HIDAYAH BINTI RAZMAN coz membe aku yg lain x dpt join..ade hal..tp tape..berdua pon jadi asalkan TOMYAM aku dapat mkn..wakaka..

nie la budak comel lagi cantik lagi cute tu..budak gedikkk..SAIDATUL HIDAYAH BINTI RAZMAN COMELLLLLLLLLLL..jeles la..haha..

No comments:

Post a Comment